Vi söker en säljare och partneransvarig till vårt team i Malmö

stage-malmo

Vi söker en säljare och partneransvarig till vårt team i Malmö. Du ska vara duktig på att skapa långsiktiga relationer med företag, stora som små, och kunna göra det med en trevlig och stresstålig attityd. Du kommer främst att arbeta med försäljning av partnerskap till våra event i Stockholm och Malmö. Det är viktigt att kunna bistå och serva partners och sponsorer på bästa sätt under våra konferenser. Kunskaper i Excel/Numbers, Powerpoint/Keynote samt goda kunskaper i engelska krävs. Du ska också tycka om att utmanas och att hugga i där det behövs. Eftersom vi är ett litet team, hjälps vi alla åt när det behövs.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Maila din ansökan till karin@nordicecommerceknowledge.se

Nordic eCommerce Knowledge är ett företag som vill ligga i frontlinjen när det gäller den nordiska ehandelns utveckling. Vi arbetar med 4 koncept där det största är våra konferenser, Nordic eCommerce Summit, i Stockholm och Malmö. Vi har mellan 1000-2000 besökare till dessa konferenser och vi strävar efter att göra en mycket professionell produktion. De andra koncepten är Mystery eShopper, ett test av kundupplevelsen i nordiska nätbutiker, Nordic eCommerce Academy, en utbildning i grundläggande ehandel, samt SavvyJane, ett digitalt magasin om ehandel.

Mer om vad vi gör finns på nordicecommerceknowledge.se, nordicecommercesummit.se, mysteryeshopper.com och savvyjane.com.